Call for papers: GAUDEAMUS. ALMA MATER CRISIENSIS

Gaudeamus

Asociaţia „Gheorghe Şincai” a studenţilor în Istorie, în colaborare cu redactorii revistei ştiinţifice studenţeşti Gaudeamus. Alma Mater Crisiensis, revistă ştiinţifică studenţească a Universităţii din Oradea, doresc să marcheze într-un mod original ziua de 27 martie. Importanţa acestei zile ne obligă să o respectăm ca atare. Astfel, în cadrul unei conferinţe ce se va desfăşura în preajma zilei de 27 martie, ne dorim să lansăm un supliment al acestei publicaţii. Acesta va fi alcătuit din lucrările studenţilor în istorie de la Universitatea din Oradea cât şi de la universităţi din Republica Moldova.

Suplimentul va avea ca tematică Unirea Basarabiei cu România şi alte subteme asociate acesteia. Lucrările vor fi însoţite de o scrisoare de recomandare din partea profesorului coordonator. Nu există nicio taxă în vederea publicării articolelor. Sunt acceptate articole, studii, recenzii ş.a. Termenul limită pentru trimiterea lucrărilor este 10 martie a.c. Acestea nu vor depăşi 10 pagini, fiind redactate în conformitate cu cerinţele din anexa ataşată. Lucrările vor fi trimise prin e-mail, la adresa gaudeamus_uo@yahoo.com.

Aşteptăm cu interes lucrările dvs., cu speranţa editării unui volum de o certă calitate şi ţinută academică. Ne dorim o relaţie mai strânsă între studenţii în Istorie din Oradea şi cei din Chişinău sau alte oraşe din Republica Moldova, acest demers fiind primul dintr-o serie care sperăm să fie cât mai lungă. 

Reclame

Lasa un raspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s