Sesiunea Nationala de Comunicari Stiintifice Studentesti „Stiinta. Cultura. Civilizatie” – 7-9 mai 2015

În fiecare an, studenţii orădeni îşi propun să intre în dialog cu colegii din România în cadrul unei sesiuni naţionale de comunicări ştiinţifice devenită deja tradiţională. Ajuns la cea de-a XVII-a ediţie, acest eveniment îşi propune să reunească studenţi dedicaţi specializării urmate, dorind să pună în circulaţie idei şi informaţii în circuitul academic studenţesc. În acest an, alături de studenţii de la specializarea Istorie s-au alăturat şi cei de la Sociologie.Afis

UPDATE 2: Perioada de înscriere s-a prelungit până în data de 18 aprilie a.c. 

UPDATE 1: Din păcate, în urma neînţelegerilor recent apărute în cadrul Facultăţii noastre, am fost nevoit să renunţăm la secţiunea dedicaţă Relaţiilor Internaţionale, Studii Europene şi Studii de Securitate. Ne cerem scuze pentru neplăceri.

Multidisciplinaritatea reprezintă astăzi o necesitate în abordarea fiecărui domeniu de studiu, fapt care ne-a determinat să încercăm ca în cadrul unui asemenea eveniment studenţesc să încercăm să apropriem studenţi de la discipline complementare. Cu speranţa unei reuşite, invită studenţii să participe la următoarele secţiuni:

  • Istorie
    1. Istorie veche şi Arheologie
    2. Istorie medie
    3. Istorie modernă
    4. Istorie contemporană
  • Sociologie

Pentru înscrieri accesaţi următorul link: http://bit.ly/ÎnscrieriŞtiinţăCulturăCivilizaţie2015

Nu sunt impuse anumite teme specifice în cadrul secţiunilor menţionate mai sus în încercarea de a stimula participarea unor studenţi cu lucrări cât mai variate. O selecţie de lucrări va fi publicată în nr. 3 din cea de-a doua ediţie a prestigioasei reviste studenţeşti Gaudeamus Alma Mater Crisensis, revistă ştiinţifică a studenţilor din universitatea orădeană. Vă aşteptăm cu drag în oraşul de pe malurile Crişului Repede la una din cele mai prestigioase conferinţe studenţeşti din România!

Reclame

Lasa un raspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s